Pellavalakanat, jotka kestävät 50 vuotta

Finlayson Jesus pellavapussilakanat 50 vuoden takuu

Jesus-pussilakanasetti

Vuonna 2017 lanseerasimme Jesus-pellavalakanat, jotka kestävät niin pitkään, että ne tarvitsee ostaa vain kerran elämässä. Jesus-lakanoiden 50 vuoden takuu perustuu tarkkaan harkittuihin materiaaleihin sekä yksityiskohtiin. 


Ainutlaatuisessa tuotteessa on käytetty samaa materiaalia sekä samaa twill-sidosta kuin tähän päivään säilyneessä Torinon käärinliinassa, jonka sanotaan juontavan juurensa mahdollisesti jopa ajanlaskumme alkuun. Itse pellavalakanat kuin niiden nimi ovatkin kunnianosoitus vanhalle, kestävälle valmistustavalle, jonka halusimme tuoda myös tähän päivään.

Jesus-tuotteissa käytetty pellava on peräisin Belgiasta ja Ranskasta, kangas on kudottu ja tuote ommeltu tuntemallamme tehtaalla Portugalissa Tuotteiden viimeistelyyn on kiinnitetty aivan erityistä huomiota. Sellaiset yksityiskohdat, jotka eivät mahdollisesti kestäisi normaalia pidempää käyttöikää, on Jesus-lakanoissa joko poistettu tai korvattu kestävämmillä ratkaisuilla. Ompeleet on vahvistettu, muotoilua viilattu kestämään entistä kovempaa kulutusta ja hoito-ohjeet on brodeerattu suoraan kankaaseen.

Lopputuloksena on lakana, joka on paitsi vastuullinen myös äärimmäisen miellyttävä käyttää – vuosikymmenestä toiseen.

Puolen vuosisadan takuu kattaa tuotteen normaalin käytön vuodetekstiilinä pesu- ja hoito-ohjeiden mukaan säännöllisesti huollettuna.

Tutustu vuodevaatteiden hoito-ohjeisiin täältä.

Takaisin blogiin