Finlayson pussilakanat ja pussilakanasetit

Kokoelma: Pussilakanat ja pussilakanasetit

Nyt saat –30 % kaikista pussilakanoista, aluslakanoista, tyynyliinoista, tyynyistä ja peitoista. Etu ei koske pellavavuodetekstiilejä, etua ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 14.–27.3.2024.



Saisiko olla puhtaat valkeat lakanat, harmonisia sävyjä vai reilusti väriä?

Pussilakanat saattavat olla makuuhuoneen suurin yksittäinen väripilkku, lakanoita päivittämällä uudistatkin helposti ja vaivatta makuuhuoneen ilmettä ja tunnelmaa. Mallistostamme löytyy laaja valikoima kuoseja ja materiaaleja jokaiseen makuun ja tunnelmaan, arvostatpa sitten raikkaita kukkakuoseja, hillittyjä ja hallittuja graafisia linjoja tai levollista yksiväristä petausta. Tutustu kauden uutuuksiin.

Entä luomupuuvillaa, pellavaa vai hamppua?

Materiaalimme ovat tarkkaan mietittyjä ja kestävä kehitys ohjaa meitä jatkuvasti löytämään uusia entistäkin vastuullisempia materiaaleja. Suosimme pussilakanoissa pääosin 100 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Puuvillan ystävälle suosittelemme laadukasta puuvillapalttinaa tai ylellistä puuvillasatiinia. Kestävästä ja pesu pesulta ”paranevasta” pellavasta on tullut monen suosikki, sillä se on luonnostaan ekologista ja hengittävyytensä ansiosta viileällä lämmin, kuumalla mukavan vilpoisa.

Veimme pellavalakanoiden kestävyyden uudelle tasolle, tutustu Jesus-pellavapussilakanoihin, joille myönnämme jopa 50 vuoden takuun. Olemme lisänneet mallistoomme myös kierrätyskuituja sisältäviä tuotteita sekä uutuutena kasvivärjätyn hamppua sisältävän Vegi-tuoteperheen. Yhtä kaikki, valitsipa minkä materiaalin vain, pussilakanamme ovat turvallisia ja kestäviä, myönnämmekin niille yleisesti viiden vuoden takuun.

Jokaiseen peitteeseen löytyy sopiva pussilakanakoko

Pussilakanan tehtävänä on, paitsi miellyttää silmää ja ihoa, suojata peittoa. Yleisohjeena lakanoita suositellaan vaihdettavaksi noin kahden viikon välein. Jokaisen pussilakanamme yläosasta löytyy kätevät käsiaukot helpottamaan sen pukemista peiton päälle.

Valikoimasta löydät sopivan kokoiset pussilakanat ja -setit niin yhden hengen peittoihin kuin parivuoteen peittoihin. Myös lasten ja vauvan peittoihin on omat kokonsa ja paljon kuosi- ja värivaihtoehtoja. Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, tutustu myös [irtotyynyliinoihin] ja yhdistele kuoseja ja sävyjä omaan makuun sopivaksi.

Myös peitto kannattaa päivittää aika ajoin ja valita itselleen juuri se sopivan lämmin tai viileä peitto. Meiltä löydät turvalliset ja vastuullisemmat peitot koko perheelle, materiaalivaihtoehtoja löytyy 100 % kierrätetystä materiaalista aina luomuvillaan.